Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кавун чавунний литий з кришкою-сковорідкою Maysternya V12СРWok 12л - чудовий варіант для приготування їжі на природі. Звичайний казан класичної форми. Правильний казан. Усередині повний радіус. Як і має бути. Без горизонтального майданчика незрозуміло навіщо, і незрозуміло як заважати зірваку. А ось зовні майданчик. Можна на плиту поставити. Дно із потовщенням. Борт трохи вигнутий по краях. Щоб кришка втопилася і з неї не капало.
Як правильно використовувати:
- Повільно розігрійте чавунні вироби.
- Завжди додавайте краплю олії, щоб запобігти перегріву.
- Для гриля використовуйте той самий метод, що й вище: розігрійте посуд при низькій температурі 5 хвилин, а потім нанесіть олію на ребра або продукти перед приготуванням на грилі.
- Чавунний посуд можна використовувати на таких джерелах тепла: індукційні, галогенові, електричні та газові духовки та печі.
- Вибирайте джерело тепла, яке відповідає габаритам основи вашого чавунного посуду.
- Якщо ви використовуєте індукційну панель, попередньо нагрійте чавунний посуд на низькій температурі близько 5 хвилин. Потім можна збільшити температуру до необхідної.
- Ви також можете помістити свій чавунний посуд у духовку* (за винятком моделей із дерев'яними ручками). Максимальна температура 260°C/500°F.
- Ми рекомендуємо обробляти чавунний посуд після кожного використання.
Нанесіть на посуд олію, повільно нагрійте її на плиті і видаліть надлишки олії паперовим рушником або серветкою. Це утворює захисну плівку, яка покращує антипригарні властивості. - Ми рекомендуємо на початку користування чавунним посудом уникати приготування занадто кислих і рідких страв, доки на поверхні не утворюється щільна захисна плівка. Для цього досить просто готувати з олією та дотримуватися рекомендацій щодо догляду за посудом. Дуже кислі продукти, наприклад томати, оцет, вино, соуси болоньєзе, маринару, сік лимона або ягоди при тривалому приготуванні можуть пошкодити природне покриття нового чавунного посуду.
Переваги:
- На відміну від алюмінієвого посуду, чавунний казан набагато довше нагрівається, проте коли нагріється, довше утримує їжу в гарячому стані.
- Така особливість дозволяє страві в ньому підсмажуватися, запарюватися або нудитися, і з кожним разом страва ставатиме смачнішою.
- Незважаючи на модні тенденції, сьогодні чавунний посуд є практично на кожній кухні. Це, як правило, базові речі, такі як чавунна сковорода або казанок, форма для випічки тощо.
- У процесі приготування їжі на внутрішніх частинах чавунного посуду утворюється природне антипригарне покриття - жирова плівка, тому продукти можна змішувати досить рідко.
- З кожним подальшим використанням антипригарний ефект цього покриття стає все кращим і кращим!
Характеристики:
- Матеріал: Чавун
- Об'єм: 12 л
- Кришка: так
- Країна виробник: Україна
- Призначення: Для плити та відкритого вогню
Комплектація:
- Казан чавунний литий з кришкою-сковорідкою Maysternya V12СРWok 12л
- Заводська упаковка
Увага! Заводська упаковка та відтінок товару можуть бути змінені виробником без попередження.
Якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію щодо даного товару - дзвоніть, пишіть, питайте! Ми завжди з радістю готові відповісти на всі Ваші запитання.