Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хлібопічка Maestro MR750 оснащена повним стандартним набором функцій і програм, необхідних для випічки різноманітних сортів хліба. Бездоганно випечений, ароматний і смачний домашній хліб зробить ваш будинок ще більш затишним і рідним.
Також хлібопічка чудово впорається з замісом тіста. Любителі домашньої піци або пельменів з варениками по достоїнству оцінять можливості хлібопекарні..
Особливості:
- Зберігає хліб теплим до 60 хв
- Ємність з антипригарним покриттям
- Не нагріваючи корпус
- Програмований таймер до 15 годин
- Кількість програм - 15 шт.
- Нековзні ніжки
Переваги:
- Натуральний домашній хліб
- Значно заощаджуються час і сили
- Можливість регулювання ступеня випічки
- Простота у догляді
- Стильний дизайн
Характеристики:
- Потужність - 700 Вт
- Вага выпекаемого хліба - 700/900 г
Програми хлібопічки:
- Програма «ОСНОВНИЙ ХЛІБ» - основна програма. Застосовується для випічки звичайного хліба з використанням білого або темного борошна в якості основної.
- Програма «ФРАНЦУЗЬКИЙ ХЛІБ»- програма випічки французького хліба. Надає хлібу хрустку скоринку і підходить для випічки буханців з низьким вмістом жирів і цукру.
- Програма «ХЛІБ ШВИДКОЇ ВИПІЧКИ» - програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за більш короткий термін, ніж основний хліб. Хліб, спечений за допомогою цієї програми, зазвичай менше за розміром і має більш щільну структуру.
- Програма «ЗДОБА» - програма приготування здоби. Хліб випікається при низькій температурі для зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.
- Програма «ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ ХЛІБ» - програма випічки хліба із цільного пшеничного борошна або борошна грубого помелу.
- Програма "БЕЗГЛЮТЕНОВЫЙ ХЛІБ" – програма приготування дієтичної випічки з сортів борошна не містить клейковини.
- Програма "РИСОВИЙ ХЛІБ" – прогроамма випічки хліба з приготованого рису і пшеничного борошна 1:1.
- Програма «КЕКС» - програма приготування кексів, пирогів.
- Програма "ЗМІШУВАННЯ" –програма для ретельного змішування інгредієнтів.
- Програма "ТІСТО" - програма приготування дріжджового тіста (булочок, коржів для піци тощо). Функція випічки відсутня.
- Програма «ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА» - програма замішування тіста. Використовується з метою ручного формування і випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випічки відсутня.
- Програма «ДЖЕМ». Автоматично варить джем зі свіжих фруктів. Великі плоди, перед тим як покласти в контейнер, повинні бути розрізані навпіл або на 4 частини.
- Програма "ЙОГУРТ"
- Програма «ТІЛЬКИ ВИПІЧКА» - Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, також може бути використана для повторного підігріву або отримання хрусткої скоринки у раніше приготовленого та остиглого хліба.
- Програма "ДОМАШНІЙ ХЛІБ" - програма, що дозволяє самостійно налаштувати час на кожному етапі приготування (замішування тіста, підйом, випічка, збереження тепла).
Комплектація:
- Хлібопічка Maestro MR750
- Форма для випічки з антипригарним покриттям + тістоміс
- Мірний стакан
- Мірна ложечка
- Гачок
Увага! Заводська упаковка і відтінок товару можуть бути змінені виробником без попередження.
Якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію по даному товару - дзвоніть, пишіть, запитуйте! Ми завжди з радістю готові відповісти на всі Ваші запитання.