Кількість
|
Вартість
|
||
|
За допомогою такого посуду можна приготувати найсмачніші м'ясо, птицю, овочі. Чавунні жаровні використовували на кухні ще наші пращури. Вона екологічна і за правильної експлуатації немає терміну придатності. Масивні дно і стінки чавунних виробів сприяють швидкому і якісному приготуванню страв, що томляться у власному соку. При правильному догляді вони можуть служити вам вірою та правдою протягом багатьох років, забезпечуючи чудові результати під час приготування. Просто величезна смажена поверхня. Вона ж як кришка від казана 12л. На багаття, на мангал. Будь-куди, якщо потрібно багато поверхні. Рибу смажити на риболовлі саме воно.
Переваги:
- Чавунні жаровні можуть використовуватися для смаження, обсмажування, гасіння.
- Жарівні дуже міцні та довговічні. Вони можуть витримувати високі температури та різкі перепади тепла без деформації чи пошкоджень
- Підходять для використання на всіх типах плит, включаючи газові, електричні, індукційні та навіть на відкритому вогні.
- Завдяки своїй структурі чавун рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні жаровні, забезпечуючи рівномірне приготування страв.
- Чавун добре зберігає тепло, що робить його відмінним матеріалом для приготування страв, які вимагають рівномірного та стабільного нагріву протягом тривалого часу.
Характеристики:
- Діаметр: 40 см, діаметр дна 34,6 см
- Висота: 4 см
- Товщина стінок: 0,35см
- Матеріал сковороди: чавун
- Матеріал ручок: чавун
- Вага: 5,2 кг
Комплектація:
- Жарівня чавунна лита Maysternya 400-40 40*4см
- Заводська упаковка
Увага! Заводська упаковка та відтінок товару можуть бути змінені виробником без попередження.
Якщо ви хочете дізнатися докладнішу інформацію щодо даного товару - телефонуйте, пишіть, запитуйте! Ми завжди з радістю готові відповісти на усі Ваші запитання.