Кількість
|
Вартість
|
||
|
Жаровню можна зустріти не на кожній кухні, але ті, хто наважується її придбати, швидко оцінюють переваги покупки. За допомогою такого посуду можна приготувати найсмачніші м'ясо, птицю, овочі. Жарівні відрізняються від котлів та горщиків для запікання, вони мають різні види та призначення. Чавунні жаровні використовували на кухні ще наші пращури. Вона екологічна і за правильної експлуатації немає терміну придатності. Масивні дно і стінки чавунних виробів сприяють швидкому і якісному приготуванню страв, що томляться у власному соку. При правильному догляді вони можуть служити вам вірою та правдою протягом багатьох років, забезпечуючи чудові результати під час приготування.
Переваги:
- Чавун добре зберігає тепло, що робить його відмінним матеріалом для приготування страв, які вимагають рівномірного та стабільного нагріву протягом тривалого часу.
- Завдяки своїй структурі чавун рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні жаровні, забезпечуючи рівномірне приготування страв.
- Зазвичай підходять для використання на всіх типах плит, включаючи газові, електричні, індукційні та навіть на відкритому вогні.
- Чавунні жаровні можуть використовуватися для смаження, обсмажування, гасіння, приготування супів і навіть для випікання хліба та пирогів.
- Жарівні зазвичай дуже міцні та довговічні. Вони можуть витримувати високі температури та різкі перепади тепла без деформації чи пошкоджень
Характеристики:
- Діаметр: 26 см, діаметр дна 20см
- Висота: 6 см
- Товщина стінок: 0,37 см
- Матеріал сковороди: чавун
- Матеріал ручок: чавун
- Матеріал кришки: скло
- Вага: 3,46 кг
Комплектація:
- Заводська упаковка
Увага! Заводська упаковка та відтінок товару можуть бути змінені виробником без попередження.
Якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію щодо даного товару - дзвоніть, пишіть, питайте! Ми завжди з радістю готові відповісти на усі Ваші запитання.